Daha fazla Black Ops

Call of Duty: Black Ops’a doyamayanlar… Üzülmeyin; çok yakında daha fazlası geliyor.

Call of Duty: Black Ops piyasaya çıktığı günden bu yana rekor üstüne rekor kıran ve oyuncuları kendisine kilitleyen bir yapım oldu. Black Ops’u vazgeçilmez yapan en büyük özellikse şüphesiz oyunun multiplayer haritalarıydı.

Daha fazla Black Ops

Daha fazla Black Ops

Destructoid üzerinden yapılan bir açıklamaya göre; geçtiğimiz günlerde yapımcı firmanın sitesi üzerinden yayınlanan ve sonrasında kaybolan yeni harita paketi, resmen duyuruldu. “Escalation Pack” adı altında kullanıcıların hizmetine sunulacak harita paketinde, dört adet yeni harita bulunuyor. Zoo, Hotel, Convoy ve Stockpile bu dört yeni haritayı oluşturuyorken, yapımcılar herkesin sevdiği zombi haritalarına da bir yenisini daha “Call of the Dead” ile ekliyor.

İndirilebilir içerik olarak piyasaya sürülecek olan Escalation Pack, ilk olarak Xbox Live üzerinden kullanıcılarla buluşacak. Activision ile Microsoft’un yıllardır süren anlaşmalı iş ortaklığı sayesinde; Xbox kullanıcıları yeni haritalarına üç Mayıs tarihi ile kavuşacaklar. 15 dolar ya da 1200 Microsoft puanı değerindeki haritalarsa, daha sonrasında PS3 ve PC kullanıcıları için de indirilebilir hale gelecek.

Share