Gran Turismo Sport hayal kırıklığı yarattı

Sony, geçtiğimiz günlerde yeni bir Gran Turismo oyunu duyurarak tüm dünyada milyonlarca PlayStation 4 sahibini mutlu etmeyi başardı.

gran-turismo-sport

Oyun dünyasının en sevilen yarış serilerinden biri olan Gran Turismo’nun yeni oyunu Gran Turismo Sport oyunseverler tarafından heyecanla karşılandı.

Çünkü oyun dünyasındaki genel kanı Gran Turismo Sport’un merakla beklenen Gran Turismo 7 olduğu yönündeydi. Ancak çıkan yeni bilgiler oyunseverlerin hevesini kursağında bıraktı. Eurogamer tarafından paylaşılan yeni bilgiler Sport’un merakla beklenen Gran Turismo 7 olmadığını gösterdi.

Polyphony Digital stüdyosunun her önemli Gran Turismo oyunundan önce bir ön oyun piyasaya sürdüğünü hatırlatan Eurogamer, Sport’un da bu ön oyunlardan biri olduğunu belirtti. Online odaklı bir oyun olan Gran Turismo Sport önceki ön oyunlardan daha büyük bir oyun olsa da, tam kapsamlı bir Gran Turismo oyunu olmayacak.

2016 yılında piyasaya sürüleceko olan Gran Turismo Sport’tan yaklaşık bir yıl sonra, yani 2017 yılında da Gran Turismo 7’nin oyunseverlerle buluşacağı tahmin ediliyor.

Share