Kuaför oyunları

Kızların en çok zevk aldığı oyunların arasında makyaj oyunları, üst sıralarda yer alır. Bu yüzden, bu oyunlarda öncelikli hedef kitlesi de kızlardır. Kızlar, vazgeçemedikleri makyaj oyunlarının başından bazen saatlerce kalkamayabilir ve zaman onlar için su gibi geçer. Her rengin moda veya giysi ile uyumundan yola çıkan oyun severler, bu şekilde kendi tarzlarını da oluşturabilirler. Siz de makyaj oyunları ile uygun renkte ruj, allık ve far kombinasyonları oluşturabilirsiniz.
kuaför oyunları

Söz konusu makyaj olunca, ilk akla gelen oyunların başında elbette ki barbi oyunları geliyor. Sürekli genişleyen bir katageori olan barbi oyunları, bilindiği gibi kızlar tarafından çok sevilen barbi bebeklerin flash oyun dünyasındaki bir yansıması. Bu oyun dünyasında tahmin edemeyeceğimiz kadar çok barbi oyunu yer almakta. Çok sayıda olan bu harika oyunlar arasında, kendinize göre bir alternatif bulmamanız imkansız gibi. Grafikleri ile oldukça başarılı bulunan Barbi oyunlarında kimi zaman makyaj yaptığınız gibi, kimi zaman da giysi giydireceksiniz.

Kuaför oyunları, makyaj oyunlarının bir ileri kategorisi olarak düşünülebilir. Eğlenceli ve kaliteli yapımlar olan kuaför oyunlarından, en az makyaj oyunlarında olduğu kadar zevk alacaksınız. Animasyonlu görseller ile saç boyama, düzleştirme, kesme ve kıvırtmayı gerçek aşamalı olarak göreceksiniz. Görselleri ile dinamik olan bu oyunlarda durağanlık söz konusu değil. Bu sayede saatlerce sıkılmadan saç kesebilir, röfle yapabilirsiniz. Aradığım şey tam da bu diyorsanız, kuaforoyunu.com.tr adlı siteyi ziyaret edebilir ve sürekli yenilenen oyunlara bu adresten ulaşabilirsiniz.

Basın Bültenidir

Share