Odtü’lülerden Harika Bir Oyun daha ‘STON’

ODTÜ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü mezunu Mutlu OSKAN ve Adem KAYIRCI mobil oyunlarına devam ediyor. Bu makalemizde çok iyi işler çıkaran bu ekibin gelecek vaad eden oyunu ston’u ele alacağız.

Minimalist bir tasarıma sahip olan ston oyununda amaç ekranda yer alan bütün küpleri yok etmek. Oynaması oldukça basit olan minimal bulmaca ston, ücretsiz, internetsiz ve ürün içi satın almasız olarak geçtiğimiz günlerde Android için de yayınlandı. Oyunda şimdililk 100 bölüme ek olarak 10 tane de bonus bölüm bulunuyor. Oyunda zaman ya da hareket kısıtlaması gibi dert edeceğiniz şeyler olmadığı için oyundaki harika dinlendirici müzikle birlikte odaklanmanıza, kafa dinlemenize, rahatlamanıza yardımcı oluyor.

ston oyunu AppStore’da dünya çapında yüzden fazla ülkede anasayfada yer aldı. AppStore’da 62.000 indirme sayısına ulaşan ston Android’de de bulmaca oyunu severleri bekliyor.

Eğlenceli vakit geçirmek isteyen kullanıcıları zorlayacak ston, bulmaca oyunları kategorisinde Android’de de başarılı olma yolunda ilerliyor. 25 MB dan az bir boyuta sahip ston beyninizi yakmak için bekliyor. Hazır mısınız?

 

 

AppStore Linki: https://itunes.apple.com/tr/app/ston/id1238293204?mt=8

Google Play Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.oskankayirci.ston

YouTube Linki: https://www.youtube.com/watch?v=KZsbZoWRcrs&feature=youtu.be

 

Share