Oyun alanında güçlü ortaklık

AOC ve Infused Interactive arasındaki dayanışma pekişiyor.

Oyun alanında güçlü ortaklık

Oyun alanında güçlü ortaklık

Esport uzmanları Infused Interactive ile ekran uzmanları AOC ve MMD aralarındaki işbirliğini 2013 yılında yoğunlaştırmayı planladıklarını açıkladılar. Teknik uzmanlığı, birinci elden tecrübeyle buluşturan bu dayanışma sayesinde, beklenti ne kadar yüksek olursa olsun, birinci sınıf monitörler geliştirmek için yola çıkılıyor.

Avrupa Pazarlama ve Ticaret Yöneticisi (OBM )Stefan Sommer (solda) ve Team Infused Yöneticisi Andrew Christoforou işbirliklerini pekiştiriyorlar.

Ortak geçmiş ve son gelişmeler
AOC halihazırda üç yılı aşkın süredir Team Infused’u destekliyor ve farklı monitörlerin tecrübe edilmesiyle gelen detaylı bir geribildirimden yararlanıyor. Her ne kadar çeşitli AOC modelleri oyunseverler arasında dikkate değer bir başarı ve popülarite kazandıysa da, kısa süre öncesine kadar bunların hiçbiri özellikle oyun için tasarlanmamıştı. Dünyanın en büyük monitör üreticisi olan ana şirket TPV’nin desteğiyle en yeni ekran teknolojilerine ulaşabilmesi sayesinde AOC, Esport’un yüksek beklentilerini dahi karşılayacak yeni monitörünü piyasaya sürüyor.

Gaming’in “g”si
AOC’nin yeni g2460Pqu monitörü, rekabete dayalı oyunların getirdiği yüksek teknolojik beklentileri bilerek ve bu beklentileri eksiksiz yerine getirmek üzere tasarlandı. 61 cm’lik (24 inçlik) bu monitörün adında Gaming’in g’sinin kullanılması da bu iddianın bir yansıması. Bu Full HD monitor, 144Hz yenileme hızı ve sadece bir milisaniyelik tepki süresi sunuyor. Bu özelliklerinin ötesinde, oyunseverler için tasarlanmış bu monitor, (hızlı şarj özelliğine de sahip) USB çoklamaya, özel bir ayar menüsüne ve ergonomik esneklik sunarken sağlamlıktan ödün vermeyen bir kasaya sahip.

AOC Üretim Müdürü PM van Til, “g2460Pqu’yu sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu birinci sınıf monitör, bir yerde, oyunseverler tarafından oyunseverler için tasarlandı,” diye başladığı sözlerine, “Team Infused’la olan işbirliğimiz sayesinde pek çok şey öğrendik ve bu işbirliğinin yoğunlaşarak devam edecek olmasına seviniyoruz,” diye devam etti.

Oyunseverler için tasarlanan ve ilk olarak bu yıl CaBIT’te görücüye çıkan g2460Pqu, 2013’ün ikinci çeyreğinde KDV dahil 449 USD’lik önerilen fiyatıyla piyasaya sunulacak.

Share