PlayStation ve Xbox One tek bir çatıda birleşti!

PS4 ve Xbox One tek bir konsolda birleşti!

Ed Zarick isimli çılgın bir oyunsever, PlayStation 4 ile Xbox One’ı 22 inçlik tek bir laptop’ta buluşturdu.

xbox-one-playstation4

 

Hem Playstation oyunlarını hem de XBox oyunlarını seven, her ikisinden de ayrı yapamayan oyuncular, bu cihazla birlikte her ikisini de oynayabilme imkanına sahip olacaklar. Ed Zarick, cihazın tasarımını yine kendi geliştirdiği bir diğer üründen almış: Xbox 360 ve Xbox One’ı birleştirdiği Xbook Duo’dan.

Zarick kendine ait kişisel bloğunda şöyle diyor:“PS4 laptop’ın solunda, Xbox One ise sağında yer alıyor. Tüm ünite tek bir güç kablosundan elektrik alıyor; ancak aynı anda iki konsol birden açılamıyor. Ünite üzerinde çalışırken pek çok deneme yapıldı. Örneğin Xbox One’ın USB portlarını kasa dışına çıkarmak pek mümkün olmadı. Ancak cihaz üzerinde her iki konsol için de HDMI ve ethernet çıkışı ve WiFi desteği sunuluyor.”

Laptop üzerinde bulunan kırmızı anahtar ile her iki konsol arasında geçiş yapılabiliyor. Bunun yanında HDMI görüntüsünü aktarmak için de HDMI switcher kullanılıyor ve o anda aktif olan Oyun konsolunun görüntüsünü aktif ederek bağlayacağınız Televizyona aktarılmasını sağlıyor.

Share