Sanal dostluklar gerçeğe taşındı

Milyonlarca takipçisi bulunan internet oyunu Knight Online, Türkiye’deki 10. Yılına özel olarak 2. Klan turnuvasını yurdun dört bir tarafından gelen oyunseverlerin katıldığı bir etkinlikle kutladı.

Etkinlikte; yıllardır oyun arkadaşı olan ve birbirlerinin yüzünü görme fırsatı bulamayan oyun severler, sanal dünyada kurdukları dostlukları pekiştirme ve Knight Online yetkilileri ile bir araya gelme şansına sahip oldu.
knight-online

Türkiye’nin dört bir yanından gelen oyun severlerin geniş katılımıyla gerçekleşen etkinlik, oyun dünyasının kalbinin İstanbul’da atmasını sağladı. 1 Haziran Pazar günü, İstanbul Fulya’daki Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleşen, 2. Klan turnuvası etkinliğinin birincisi olan takım, üç aşamalı mücadelenin ardından kupayı ve 10 bin liralık büyük ödülü alan “Secret” Klan ekibi oldu.

Sabah saat 10:00 ‘dan akşamın ilerleyen saatlerine kadar süren etkinlikte oyun severler, Knight Online yetkilileriyle sohbet etme ve oyuna dair görüşlerini paylaşma imkanı buldu.
knight-online-kazanan

Renkli görüntülere de sahne olan etkinliğe katılanlar arasında; gençliğinde Knight Online oynayan ve şimdi çocukları ile oynamaya devam eden anne – babalar ve torunlarıyla gelenler de vardı.

Turnuva Şampiyonu olan Secret adlı klan ekibi, birincilik kupasını ve 10 bin TL’lik para ödülünü, NTT Game Avrupa ve Türkiye Operasyon Müdürü Serhan Kazar’ın elinden aldı.
Kaynak:ntvmsnbc

Share