Türkiye’nin en büyük DotA 2 turnuvası bitti!

Turkcell Superonline ve Merlin’in Kazanı sponsorluğunda Türkiye’nin en büyük DotA 2 turnuvası sonunda bitti.

Türkiye'nin en büyük DotA 2 turnuvası bitti!

Türkiye’nin en büyük DotA 2 turnuvası bitti!

Tüm hafta sonu boyunca devam eden büyük finalde yarışan takımların kıran kırana mücadelesinden sonra, finalin adı ANT Gaming ve BF Türk olmuştu.

BF Türk oldukça üstün oyunlar çıkartıp bütün rakiplerini rahatlıkla elerken, ANT Gaming aynı şekilde ısrarla kendi grubunda bulunan rakiplerini yenmekteydi.

Gecenin ilerleyen vakitlerinde ise büyük finalin vakti gelmişti. 5 Maç üzerinden oynanacak finalde ilk iki maç BF Türk ekibinin zaferi ile sonuçlanırken, ANT Gaming binlerce DotA 2 hayranını büyük bir şekilde şaşırtarak BF Türk’ü mağlup etmeyi başardı.

İki gün boyunca turnuva heyecanının yanında cosplay yarışması, bilgi yarışması gibi pek çok etkinlik yaşanırken, katılımcılara onlarca ödül verildi.

Hem verilen ödüller hem de gösterilen katılım olarak Türkiye’de şimdiye kadar düzenlenen en büyük DotA 2 turnuvası bütün çekişme heyecanıyla birlikte sona erdi.

Binlerce kişinin stream olarak, yüzlerce kişinin ise canlı izlediği maçların heyecanı daha üzerimizden geçmemişken, bu büyük final uzun bir süre konuşulacağa benziyor.
Kaynak:Mynet

Share