LG’den robot top

LG’den, birçok becerisi bulunan ve G5 üzerinden kontrol edilebilen sıra dışı bir robot top geldi.
lg-robot-top

LG, işte bu “top” konseptini son derece yaratıcı bir bakış açısıyla ele alarak, onu yeni bir düzeye taşıyacak bir teknolojik gelişmeye imza attı.

LG Rolling Bot adı verilen bu yeni cihaz tıpkı Star Wars: Episode VII’de karşımıza çıkan BB-8 droid’in biraz daha küçültülmüş ve yalnızca bir küreden oluşan haline benziyor. LG’nin yeni amiral gemisi G5’e özel olarak tasarlanan diğer birçok aksesuardan biri olan bu süper top, elbette diğerleri arasında en çok dikkat çekeni.

LG G5‘de bulunan bir cihaz yöneticisiyle kontrol edilebilen top; internete bağlı olduğunuz sürece akıllı telefon üzerinden “dünyanın neresinde olursa olsun” kontrol edilebiliyor. Çekim yapabilen bir kameraya ve bir hoparlöre de sahip olan topun TV’yi kontrol etmek için kullanabileceğiniz kızılötesi ışınlar gönderebilen bir aparatı da var. Lazer ışını özelliği de bulunan top böylece evcil hayvanınızla oynamak için de kullanılabiliyor.

Bütün bu donanımlar kürenin merkezdeki şeridine konumlandırılmış, böylece top geriye kalan yarım küreleriyle rahatça yuvarlanabiliyor.

LG, daha etkili kullanımlarını zaman içinde keşfedeceğimiz bu ilgi çekici buluşuna dair henüz bir fiyat bilgisi sunmadı.

Share