Kilo verdiriyor, sigara bıraktırıyor

Pavlok isimli akıllı bileklik hayatınızı düzene sokmayı vaat ediyor.

Hayatımızda yer alan ve zaman zaman bizleri zor durumda bırakan alışkanlıklarımızdan bu kadar çabuk kurtulduğunuza ŞOK olacaksınız!

Maneesh Sethi ise hayatındaki alışkanlıkların hayatı yaşamasının önüne geçtiğini fark ettiği an bu alışkanlıklarını kontrol altına alabilecek bir ürün geliştirmek için kolları sıvadı ve Pavlok adını verdiği bir ürün üretti.

Pavlok, ilk bakışta sıradan bir bileklikmiş gibi görünse de sizi düşünen bir dostmuş gibi kendinize zarar verdiğinizde ve/veya aslında yapmak istemediğiniz ancak kendinizi durduramadığınız durumlarda sizi uyararak o hatayı yapmamanızı sağlıyor.

kilo-verdiren-bileklik

Başka bir deyişle uyanmanız gereken saatte sizi kaldırıyor, yemek yememeniz saatlerde sizi uyarıyor, sigara içmeye kalktığınızda sizi ikaz ediyor ve bunun gibi durumlar ile karşılaştığında sizi uyarmaktan çekinmeyerek hayatınızı düzene sokmaya çalışıyor.

250 DOLARDAN SATILACAK

Maneesh Sethi’in düzensiz hayatını düzene sokan Pavlok’u bu konuda sıkıntı yaşayan herkesin kullanması yönünde adım atan Maneesh Sethi bu ürünü yılsonunda ABD pazarına 250 dolar karşılığında sunmaya hazırlanıyor.
Üreticisinin “merhametsiz” olarak tanımladığı Pavlok, üreticisini birkaç ay içerisinde düzenli beslenme yönünde uyararak yaklaşık 10 kilo vermesini sağlamış. Tüm bunların yanında sigara tiryakilerinin de başka hiçbir katkı maddesi almadan sigarayı bıraktıracağı yönünde güçlü iddia ve örnekler de mevcut.

BİR NEVİ ŞOK BİLEKLİĞİ

Yapılan araştırmalara göre günlük hayatımızın yüzde 40’ının alışkanlıklarımıza ayrıldığını göz önünde bulundurursak bir nevi şok bilekliği olan Pavlok sayesinde günlük hayatımıza yeni bir deneyim kazandırmak ve kendimize çok daha fazla zaman ayırmamız mümkün görünüyor.

Kaynak:Gerçek Gündem

Share