Alcatel OneTouch Fierce XL CES 2016’da duyuruldu!

Alcatel OneTouch Fierce XL modeli resmiyet kazandı. CES 2016’da duyurulan yeni telefon Windows 10 pazarına adım atacak.

alcatel-onetouch-fierce-xl

Windows 10 Mobil işletim sistemli az sayıda cihaza bir yenisi daha eklendi. Alcatel OneTouch Fierce XL modeli teknik özellikleri ile karşımızda. Cihazın fiyatı henüz belli değil.

Alcatel OneTouch Fierce XL

Windows 10 Mobil işletim sistemli yeni giriş seviyesi akıllı telefon Alcatel OneTouch Fierce XL modeli duyuruldu. CES 2016’da duyurulan bu yeni akıllı telefon, Windows 10 Mobil deneyimini uygun fiyatla test etmek isteyenler için ideal olacak. Cihaz, geçtiğimiz hafta bir söylenti ile gündeme gelmişti. Şimdi ise resmiyet kazandı.

5.5 inç ekranında 720p çözünürlük sunan cihazın ekranı Dragontrail Glass ile korunuyor. Bu pek alışık olmadığımız bir cam türü. Cortex-A7 mimarisinden güç alan Fierce XL modelinin içerisinde Qualcomm Snapdragon 210 yongası bulunuyor. Bu yonga 1.1 GHz hızında ve dört çekirdekli. Yongaya 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca micro SD kart yuvasının olduğunu da belirtelim.

LED flaş destekli 8 MP arka kameraya ek olarak ön tarafta 2 MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası bulunuyor. Cihaz 174 gram ağırlığa ve 151.9 x 77.8 x 9.4 mm ölçülere sahip. 2500 mAh kapasiteli bataryası ile 14 saat telefon görüşmesi ve 3 saatte tam şarj vaad ediliyor. Bluetooth 4.1 ve GPS gibi standart özelliklerin yanı sıra telefonun LTE desteklediğini de belirtelim.

Alcatel OneTouch Fierce XL modelinin teknik özellikleri bu şekildeydi. Telefonun fiyatı ile ilgili resmi bir bilgi yok. Fiyatla ilgili söylenen tek şey “uygun fiyat” denmesi. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde netleşecektir.

Share