Apple Çalışanının Adı: Sam Sung!

Apple boyunluğunda Samsung yazarsa kaç para eder ?

Apple’ın ürünlerini bizzat sattığı teknoloji mağazaları Apple Store’lar hem şık tasarımları hemde donanımlı çalışanları ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Fakat bu kez adından söz ettiren Apple Store çalışanı donanımlı olması ile değil gerçek anlamda adı ile dikkat çekiyor. Vancouver’daki Pacific Centre alışveriş merkezinde yer alan Apple Store’da çalışan bu çalışanın adı Sam Sung!

Evet yanlış okumadınız bir imla hatası da yok. Emektar Apple Store çalışanının adı şirketin en büyük rakibinin adı ile büyük benzerlik gösteriyor. Dev şirketlerin birbirleri ile rekabet ederken en ufak bir ayrıntıya bile dikkat ettiği düşünüldüğünde Samsun adının dolaylı yollardan da olsa bir Apple Store’da yer alması yabana atılacak bir durum değil.

samsung-apple

Sam Sung bu günlerde Apple Store’daki işinden ayrılmış ve yeni bir iş bulmuş. Öte yandan Güney Kore asıllı Amerika vatandaşı olan Sam Apple Store günlerinden kalan son hatırasını bir hayır işi için satılığa çıkarmış. Sam Sung’un sattığı şey ise Apple boyunluğu. Boyunluk üzerinde Apple logosu olmasına rağmen üzerinde Samsung yazıyor. Sam elde ettiği gelirn tamamını Children’s Wish fonuna bağışlayacağını söylüyor.

Apple logosu olan bir Apple Store boyunluğun da Samsung yazması teknoloj iseverlerin büyük ilgisi ile karşılaşmış olacak ki kart şuan da açık arttırmada 6000 dolar teklif almış durumda. Açık arttırmanın bitişine ise 8 günden fazla bir zaman bulunuyor.

Kaynak:Mynet

Share