Apple Music indirimde!

Apple’ın çevrimiçi müzik hizmeti Apple Music’in fiyatlarında indirime gidiliyor. Bu indirim karşısında Spotify’ın ne yapacağı merak konusu oldu.
apple-vs-spotify

Apple, çevrimiçi müzik platformuna girmekle en doğru şeyi yapmış olsa da bu iş için biraz geç kaldığı açıkça ortada. Spotify‘ın zirvede bulunduğu çevrimiçi müzik platformuna 3 aylık ücretsiz deneme sürümü ile giriş yapan Apple Music, iOS’teki müzik uygulamasının kullanması zor olan arayüzü ile pek başarılı olamamıştı. iOS 10 ile tekrar toplanan Apple Music, şimdi de fiyat konusuna rakiplerinin önünde yer almayı hedefliyor. Apple Music fiyatları; bireysel üyelik için aylık 9,99 TL, aile üyeliği için 14,99 TL olarak belirlenmişti. Gelen bilgilere göre; Apple Music fiyatları %20 indirime girecek.

İşte yeni Apple Music fiyatları
Yeni Apple Music fiyatları bireysel üyelik için 7.99 TL aile üyeliğii çin ise 12.99 TL olacak. Apple Music’teki 2 TL’lik indirimin, Spotify, Tidal ve Deezer gibi platform kullanıcılarını Apple Music’e yöneltmesi bekleniyor. Kaba taslak hesapla ayda 2 TL yılda ise 24 TL olan bu indirim ile bir yıl Apple Music’i kullanırsanız diğer çevrimiçi müzik servislerine göre 2 ayınız bedavaya gelecek. Bakalım bu indirim; iOS, Android, Windows ve macOS platformlarında yer alan Apple Music’in kullanıcı sayısını uzun vadede arttırabilecek mi?

Share