En gerçekçi futbol oyunu olacak

EA Sports, Nintendo 3DS’teki Fifa 12 için dokunmatik ekran kontrollerini duyurdu.
Electronic Arts Inc. bugün, sonbaharda Nintendo 3DS için piyasaya çıkacak olan EA SPORTS FIFA 12’nin şimdiye kadar görülen en gerçekçi, yenilikçi ve özellik içeren futbol oyunu olacağını duyurdu. Nintendo 3DS için FIFA 12’de 500’ün üzerinde resmi lisanslı takım, oyun deneyimini tamamen değiştirecek dokunmatik ekran kontrolleri ve ilk kez, 3D Sokak Futbolu yer alacak. Sekiz farklı oyun moduna sahip oyun, EA SPORTS’un bir el konsolu için geliştirilmiş en çok özellik taşıyan futbol oyunu olacak.

Fifa 2012

Fifa 2012

Real Madrid’den Kaká ve Manchester United’dan Wayne Rooney gibi süperstarlarla birlikte sahaya çıkın ve yeni dokunmatik ekran kontrolleri sayesinde futbolculuğunuzu konuşturun. Alttaki dokunmatik ekranı kullanarak futbolcunun görüş açısından nokta atışı paslar verebilir, birbirinden isabetli şutlar çekebilirsiniz. Ölü toplarda dokunmatik ekran kontrollerini kullanarak falsolu bir şut çizebilir veya takımınıza galibiyeti getirecek o golü atmak için topu barajın üzerinden aşırtabilirsiniz.

Geliştirme ekibimizi 3DS’te FIFA deneyimini en üst seviyeye çıkaracak özellikler geliştirmeleri için zorladıklarını belirten FIFA 12 Yapımcısı Matt Prior, “Yenilikçi dokunmatik ekran kontrolleri ve Sokak Modunun eğimli sahası sayesinde, 3D unsurlar gerçek anlamda hayata geçirilmiş olacak. Bu özellik ve yenilikleri önümüzdeki sezonun futbolcuları ve formaları ile birleştirdiğimizde, bunun Nintendo 3DS için görülmüş en iyi futbol oyunu olacağını gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz” diye konuştu.

Oyuncular ister gerçek dünyadaki yıldızları sahaya taşıyarak, ister ilk kez hazırlanan, eğimli saha ve benzersiz kamera açısına sahip 3D Sokak Futbolu Modunda kendi futbolcularını yaratarak, tamamen 3D efektler eşliğinde saha derinliğini ve oyuncu hareketlerini gerçekten karşılarındaymışçasına tecrübe edebilecekler. En yeni sokak ekipmanlarını kullanan oyuncular, egzotik mekanlar ve kapalı sahalardaki 5’e 5 maçlarda sokak futbolunun ruhunu hissedecekler. Oyuncular Profesyonel modunda yarattıkları futbolcuyu sokaklardan başlatarak favori kulüplerine yükseltebilecek ve futbol efsanesi olma yolunda ilerleyebilecekler.

Nintendo 3DS için FIFA 12 otantik 11’e 11 maçlar, Nintendo® Wi-Fi yoluyla kafa kafaya online maçlar, 50 gerçek dünya turnuvasına sahip Turnuva Modu, oyuncuların zafere giden yolda oynayıp yöneticilik yapabilecekleri derin Kariyer Modu, Profesyonel ve Antrenman modlarını içeriyor. Oyunda ayrıca sahayı en iyi şekilde görebilmeniz için sekiz farklı kamera açısı da mevcut olacak.

FIFA 12, Nintendo 3DS için sonbahar aylarında piyasaya çıkacak.

Share