Google Street View ekibine katılma şansı

Google Street View ekibine katılma şansı!

Google Street View ekibine katılma şansı

Google Street View ekibine katılma şansı

Google, dünyanın en izole yerlerini bile bilgisayarlarımızın ekranlarında görmemizi sağlayan Street View Trekker ekibine sizi davet ediyor. Yeni bir program başlatan Google, belli kurumları üçüncü parti olarak Street View ekibine katacak.

Google, dün açıkladığı yeni bir deneme programı kapsamında, üçüncü parti organizasyonlara en son teknoloji Street View Trekker teknolojisinin gönderileceğini duyurdu. Dünyanın farklı noktalarındaki gönüllülerle çalışarak, Google’ın oldukça zor olan bu görevi daha düşük maliyetle ve daha kolay gerçekleştirmek istediği düşünülüyor.

Trekker adı verilen ve sırtta taşınan donanım, Street View ekibinin gezdiği yerlerin 360 derece fotoğraflarını topluyor. Everest’in zirvesinden Büyük Kanyon’a ve dünyanın en yüksek gökdeleni Burj Khalifa’ya kadar, koltuğunuzdan dünyanın en egzotik ve erişilmesi zor yerlerini inceleyebiliyorsunuz.

BELLİ ORGANİZASYONLAR İÇİN
Google’dan yapılan yeni program hakkındaki açıklamada, “Ortaklarımızın paylaşacağı görüntüler sayesinde bulundukları yerler hakkında ilgiyi artıracaklarını ve turizmi güçlendireceklerini umuyoruz” denildi.

Açıklamadan anlaşılacağı gibi, şirket olarak gönüllü olmak bulunduğunu bölgeyi fotoğraflamak anlamına gelecek.

Programa katılma şansı olan organizasyonlar ise turizm acentaları, üniversiteler, devlet kurumları ve araştırma şirketleri.

Street View Trekker deneme programının ilk gönüllü ABD’nin Hawaii Visitors and Convention Bureau adlı turizm şirketi oldu. Şirket çalışanları, Hawaii adalarını fotoğraflıyor.

Başvuru için TIKLAYIN.

Kaynak:ntvmsnbc

Share