iWatch hala prototip aşamasında

iWatch‘un hala prototip aşamasında olduğu ve bu yıl Apple tarafından piyasaya sürülecek ilk ürün olmayacağı belirtiliyor.

iWatch konusunda Apple’dan resmi bir açıklama henüz gelmediği için akıllı saatin varlığı bile kesinleşmiş değil ama bugüne kadar ortaya çıkan birçok haber akıllı saatin yapım aşamasında olduğunu iddia etti ve hatta bazılarına göre Apple yeni akıllı saatini bu yıl içerisinde piyasaya sürmeye hazırlanıyordu. Apple’a yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar firmada yaşanan gelişmeleri doğru bir şekilde teknoloji dünyasına yansıtmasıyla tanınan bir kaynak, iWatch‘un gerçekten de yapım aşamasında olduğunu doğruladı ama akıllı saatin iddia edildiği gibi satışa sunulmaya hazır halde olduğunu yalanladı.

iWatch‘un henüz prototip aşamasında olduğunu beliten bu kaynağa göre akıllı saat Apple’ın 2014 yılında piyasaya süreceği ilk cihaz olmayacak. Apple saatin gerçekten yapım aşamasında olduğu ama Apple tarafından bu yıl resmi olarak tanıtılacak ilk cihazın akıllı saat değil de, 12 inçlik yeni MacBook Air olacağı belirtiliyor.

Daha önce de KGI Securities firmasında analist olarak görev alan Ming-Chi Kuo benzer bir iddiada bulunmuş ve Apple’ın 2014 yılı içerisinde 12 inçlik yeni bir MacBook piyasaya süreceğini iddia etmişti. Mevcut MacBook Air’lere oranla daha hafif ve daha ince olması beklenen bu yeni cihazın, mevcut MacBook’lara oranla çok daha portatif olması bekleniyor.
Kaynak:Mynet

Share