IZTECH RoboLeague 2014 başlıyor!

IZTECH RoboLeague (IRL), İYTE IEEE Öğrenci Kolu tarafından İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün kuruluşunun 21. Yılında gerçekleştirilen ve geleneksel olarak düzenlemesi planlanan teknik bir etkinliktir. Bu yıl IZTECH RoboLeague 2014 (IRL’14) olarak üçüncüsü düzenlenecek ve tüm Türkiye’den robot severleri yine İzmir’de toplayacaktır.

IZTECH RoboLeague, robot teknolojilerinin sergilendiği, farklı kabiliyetlerde robotların birbirleriyle mücadele etme fırsatı bulduğu ve aynı zamanda teknoloji sektörünü kalifiye bir mühendis ve/veya teknik personel olmaya aday öğrencilerle buluşturmayı hedeflemiş bir organizasyondur. Bu etkinliği diğerlerinden farklı kılan özelliği, her sene çıtayı birkaç adım daha yükseklere taşıyarak yoluna devam etmesi ve Türkiye’de benzeri bulunmayan yenilikleri barındırarak bu alanda kendini yetiştirmiş yetenekli ve bilgili insanları hem kendi içlerinde hem de sektörle bir araya getiren samimi bir platform yaratmasıdır. Türkiye’de robot alanında bilgisi olan insanlara bir meydan okuma niteliği taşıyan TASARLA – YAP – YARIŞTIR konsepti ortaya atılmıştır. Bu kategori yarışmacıların dayanıklılık, tecrübe ve yaratıcılığını sınayan 24 saatlik tam anlamıyla bir maratondur.

iyte-roboleague-2014

IRL’14 bu sene İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Merkezi Kafeterya binası ve Prof.Dr. Erdal Saygun Amfisi içerisinde 25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Klasik robot yarışları ve Tasarla – Yap – Yarıştır olmak üzere iki ana kategori, seminerler, endüstriyel robot sergisi ve yarışmalarını içinde barındıran çok kapsamlı bir yapıya sahip olması etkinliği benzerlerinden ayırmaktadır.

Detaylı Bilgi İçin;
irl.iyte.edu.tr
facebook.com/IztechRoboLeague
twitter.com/IRLOfficial
https://www.facebook.com/events/1468098593443879/

Share