LG G5 ilginç bir özellikle mi gelecek?

Yakında tanıtılması beklenilen LG G5 hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı.
LG-G5

Yekpare metal kasaya sahip olması beklenilen LG G5, ayrıca daha önce hiç görmediğimiz bir özelliğe sahip olacak.

Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2016 kapsamında veya hemen öncesinde tanıtılması beklenilen LG G5 hakkında yepyeni iddialar ortaya atıldı. Merakla beklenilen LG G5, metal yekpare bir kasa ve değiştirilebilir bir bataryaya sahip olacak.

LG G5 yekpare metal kasa ve değiştirilebilir batarya ile geliyor!

Cnet Korea’nın ortaya attığı iddialara göre LG’nin 2016 yılı amiral gemi modeli LG G5, metal yekpare kasasına rağmen değiştirilebilir bir bataryaya sahip olacak. Görsellerle de desteklenen Cnet Korea’nın iddiası, inanılmaz gözüküyor.

Kullanıcılar tarafından her modelde istenilen bir özellik olan değiştirilebilir batarya için görünen o ki LG, özel mesai harcayarak benzersiz bir tasarıma ev sahipliği yapmış.

İddiaya göre şu ana kadar gördüklerimizin aksine, metal yekpare kasaya sahip olan LG G5, sökülebilir bir alt parçaya sahip olacak ve buradan bataryaya ulaşmak mümkün olacak.

Ortaya çıkan rapora göre birkaç farklı sistem deneyen LG, yeni amiral gemi modeli LG G5’te en sonunda ise herhangi bir çekmece vb. olmadan tamamen ayrılabilen, modüler bir tasarım kullanmayı tercih etmiş.

Cnet Korea tarafında ortaya atılan, daha önceleri benzerine hiç rastlamadığımız bir şekilde yekpare metal kasaya ve bataryanın değiştirilmesine olanak sağlayan bir sistem, LG G5 modelinde kullanılırsa hiç kuşkusuz akıllı telefon pazarında büyük bir yankı uyandıracaktır.

3 boyutlu olarak paylaşılan render görüntülerine baktığımızda ise LG G2 ile görmeye başladığımız arka tarafa yerleştirilen ses açma, kısma ve güç butonunu LG G5 modelinde göremiyoruz.

Arka tarafta çift LED flaş ile desteklenen kamera, laser otofokus ve parmak izi okuyucu yer alırken modelin sol tarafında ise ses açma kısma butonu yer alıyor. Güç butonunun ise parmak izi okuyucu ile bütünleşik olduğu söyleniyor.

Share