Mega Fabrikalar:VESTEL

National Geographic kanalında yayınlanan “Mega Fabrikalar” programının bu haftaki konuğu VESTEL. Geçtiğimiz aylarda Vestel’in Manisa’daki dev fabrikasında HD kalitesinde çekilen belgesel filmi, yarın akşam 21:00 ‘de National Geographic HD Kanalında gösterime girecek.

National Geographic Vestel'i belgesel yaptı

National Geographic Vestel’i belgesel yaptı

Bildiğiniz gibi Türkiye’nin en büyük fabrikalarından birisi olan ve onbinden fazla kişinin çalıştığı VESTEL AŞ, kimi konularda Avrupa’da kimi konularda ise Dünya’da ilk sıralarda yer alıyor. Birçok ürününü diğer firmalar gibi Çin’den alıp satmak yerine Manisa’daki fabrikadasında kendi işçisi, teknisyeni, teknikeri ve mühendisleri ile üreten Vestel’de sıkı bir disiplin var.

Vestel Manisa

Vestel Manisa

Zaman ve teknoloji ile yarışması gereken firma, sürekli kendini güncel tutmak zorunda. Hele ki rakipleriniz Japonlar ve Çinliler olunca işiniz gerçekten daha da zorlaşıyor. Bunun bilincinde olan Vestel firması da Dünyaca ünlü National Geographic kanalının dikkatini çekmiş olacak ki Vestel City’nin bir belgeselini çekme kararı almışlar.

Manisa’daki fabrikada uydu cihazından çamaşır makinesine, LCD televizyondan Klimaya , Fırından Tablet bilgisayara kadar birçok ürün yelpazesi mevcut ve yetkililer bu ürünleri kendi fabrikalarında yapmaktan gurur duyuyor.

Belgesel, 20 Şubat Çarşamba saat 21:00’de National Geographic Channnel HD’de yayınlanacak.

Ayrıntılı bilgi: http://natgeotv.com/tr/mega-fabrikalar-vestel

vestel city

vestel city

Share