Oto Çekiciler Teknolojiden Faydalanıyor

Arıza yada kaza yapan araçlar için en büyük sorunlardan bir tanesi araç çekme dir. Aracınızın kasko ve yolyardım ı yok ise başınıza dert olacak olan araç çektirme gelişen teknoloji ile artık sorun olmaktan çıktı. İnternet başına geçerek çok kolay oto çekici bulabileceğiniz gibi android yazılımlardan oto çekici programı indirebilir ve çok kısa bir sürede en yakın mesafedeki oto kurtarıcının yanınıza gelmesini sağlayabilirsiniz.


Firmamız Plus Oto çekici nin deneyimli ve uzman kadrosu ile çok kısa sürede yardımınıza gelebiliyoruz. Araç içerisinde bulunan oto takip cihazlarımız ile bulunduğunuz noktaya en yakın çekici aracını yönlendirerek tahmini kaç dakikada aracımızın yardımınıza geleceği konusunda sizi bilgilendiriyoruz. Yardımınıza gelecek olan araç ile vermiş olduğumuz saat tahmini arasında maksimum 10 dk yoldurumuna göre farklılık olabiliyor. Bu sayade işinizden ve planlarınızdan geri kalmamış oluyorsunuz.

Plus Oto çekici olarak, Araç çekici fiyat bilgisi almak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yeri, aracının son durumunu ve gidilecek adresi bizlere iletirse, makul fiyatlarımız kendine sunulur. Araç çekilirken en büyük sorunlardan bir tanesi aracın durumu, büyüklüğü ve gidilecek güzergahın uzaklığı ve yolun durumu trafik akışkanlığıdır. Fiyat Verilirken bunlara dikkat edilerek çekici fiyatı verilir.

Ağır hasarlı ( parçalanmış ve dağılmış) araçlar için aracın tekerleri üzerinde yürüme hareket etme kabiliyeti yok ise genellikle Ahtapot Vinç çekici çağrılması gerekmektedir. Aksi takdirde araç da oluşan masraf katlanarak artabilir. Bir diğer önemli husus ise, oto çekici yanınıza gelmeden önce aracın durumu, yol mesafesi aracın büyüklüğü, aracın dingil mesafesinin oto çekici aracın kasasına sığıp sığmayacağı, ve aracın tonajıdır. Bunları oto çekici arkadaş ile konuşup ok aldıktan sonra, çekici çağırmak sizin için yararlı olacaktır! Çekici ve araç sahipleri arasında yaşanan en büyük sorunlardan bir tanesi sonradan talep edilen ücret karşısında araç sahiplerinin uğradığı maduriyettir.Bu
mağduriyete uğramamak için ücreti ve mesafeyi baştan konuşmak iki taraf içinde çözüm yoludur, aksi takdirde çekici ve araç sahibi arasında  anlaşmazlık kaynaklı mağduriyet olabilir.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz tecrübe, donanım ve bilgilerden faydalanarak sizde sorun yaşamadan bir araç çekme deneyimi yaşamak isterseniz,
OTO ÇEKİCİ iletişim numaramız olan 0536 931 81 81 nolu telefondan iletişime geçerek yardım talep edebilirsiniz.

 

Share