Pono Music milyonlarca dolar topladı

Rock yıldızı Neil Young öncülüğünde geliştirilen Pono Music, Kickstarter’daki kampanyası kapsamında milyonlarca dolar topladı.

Son yıllarda akıllı telefonlar ve iPodlar tarafından domine eden müzik çalar pazarına, yakın zamanda yeni bir ürünün girmesi pek olası görünmüyordu. Ancak işin içine bir rock ‘n’ roll efsanesi olan Neil Young girince, olasılıklar pek de önem teşkil etmiyor. Neil Young öncülüğünde geliştirilen ve piyasadaki diğer cihazlardan çok daha üstün bir ses kalitesi sunan Pono Music, gerekli finansmanın sağlanması için sunulduğu Kickstarter’da büyük ilgi gördü.
pono-music

Kickstarter’ın tarihindeki en büyük üçüncü kampanya haline gelen Pono Music, 800.000 dolar toplamak için başladığı yolculuğunu geçtiğimiz günlerde tamamladı. Toplamak istediği 800.000 doları henüz 24 saat dolmadan toplamayı başaran Pono Music, toplamda 6.2 milyon dolar toplamayı başararak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Destekçilerine teşekkür etmek için bir açıklama yayınlayan Young, kampanyasına destek veren kullanıcılara müzik dinleme alanında bir devrime zemin hazırladıkları için teşekkür etti.

Kaynak:Mynet

Share