Samsung gizli üç projesini açıklıyor!

Samsung nihayet önümüzdeki hafta başlayacak olan CES 2016‘da Creative Lab tarafından tasarlanan gizli projelerini görücüye çıkaracak.
samsung-welt

Üç projeden ilkinin ismi bir Akıllı Kemer yani proje ismiyle ‘Welt’: Bu projede akıllı kemerinizi belinize bağlıyorsunuz, bu kemer sayesinde yürüdüğünüz adımları, beslenme alışkanlıklarınızı, ne kadar süre oturduğunuzu size istatistikleri ile birlikte raporlayarak sunuyor.
samsung-rink

İkinci projenin ismi  ise ‘Rink’ : Oculus gibi sanal gerçeklik oyun konsolları ile uyumlu hareket kontrollü bir el seti. Rink’i elinize geçiriyorsunuz ve oyununuza kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Sanal gerçekliğin hazını yaşıyorsunuz.

Son proje ise belki de en sıradışı diye tabir edilen bir proje ‘TipTalk’: Samsung Gear S2 gibi akıllı saat sistemleri ile uyumlu çalışan, monte edilebilen bir kayış sistemi. TipTalk kullanarak müzik dinleyebilir, üzerinde kulaklık olmadan kulağınıza tutarak çağrılara cevap verebilirsiniz.
samsung-taptalk

Üç projenin de mühendisleri Samsung için Creative Lab adı altında geliştirmelerini sürdürüyor. Bakalım önümüzdeki günlerde projeler ne şekilde ortaya çıkacak. Merakla bekliyoruz.

Share