Şifreler artık tarih oluyor. Aklımızda tutmakta zorlandığımız onlarca şifrenin yerini yakında ‘göz’ alacak.
IBM’den David Nahamoo’nun öngörüsüne göre 5 yıl içinde şifrelere ihtiyaç kalmayacak ve bugün şifre girerek kullandığımız birçok şeyi gözümüzle açabileceğiz.

Şifreler artık tarih oluyor
Her insanın kendine özgü biyometrik kimliği olduğuna dikkat çeken Nahamoo, bugün için günlük hayatta bu teknolojinin yaygın bir şekilde kullanılmadığını; ancak 5 yıl sonra iPad’lerden, video oyunlarına ve hatta arabalara kadar birçok alanda biyometrik kimliğin yoğun bir şekilde kullanılacağını kaydetti.
GÖZÜNÜZ ŞİFRENİZ OLACAK
Android 4′ün ortaya çıkmasıyla beraber yüz tanıma teknolojisinin de cep telefonlarında yaygın bir şekilde kullanılması bekleniyor.
Bu sayede şifre girerek telefonlarını açmak yerine, kullanıcılar gözleriyle aynı işlemi gerçekleştirebilecek.
Benzer Konular:
- Yeni Android ortaya çıktı!

- iPad 2 11 Mart’ta geliyor

- Bu uygulamayı indirdiyseniz izleniyorsunuz

- Jbl Onbeat Xtreme İle Etkileyici Ipad Deneyimi

- 3D telefonlar





ÇOK GÜZEL BİR ŞEY OLUR.Tebrikler şimdiden.
Bilim kurgu filmlerinin klasiği gerçeğe dönüşüyor