Spotify, Apple’ı İkiye Katladı!

Spotify tarafından bugün yapılan resmi açıklamayla birlikte şirketin tam olarak 60 milyon ücretli üyesinin olduğu belirtildi.

Spotify tarafından bugün yapılan resmi açıklamayla birlikte şirketin tam olarak 60 milyon ücretli üyesinin olduğu belirtildi. Yani Spotify Premium kullanan tam 60 milyon kişi bulunuyor. Bu da Apple”ın Apple Music servisinin tam iki katı bir sayıya eriştikleri anlamına geliyor.

Spotify”ın büyük başarısı!

Spotify”ın ülkemizde aylık ücretinin 13.99TL, Apple Music servisinin ise aylık 9.99 TL olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Yurt dışında ise durum değişiyor ve iki servisin de en yüksek üyelik ücreti 9.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Spotify kullanıcılarına ilk 30 gün ücretsiz deneme sürümü ile birlikte tamamen ücretsiz ama reklamlı bir hizmet sağladığını da hatırlatalım. Apple Music ise 90 günlük deneme süresinin ardından kesinlikle para ödemenizi gerektiriyor.

Spotify”ın Premium servisine üye olduğunuzda ise reklamlardan tamamen kurtuluyor, istediğiniz şarkılar arasında rahatça geçiş yapabiliyor ve her şarkıyı sorunsuzca dinleyebiliyorsunuz.

Son olarak Spotify”ın geçtiğimiz Mart ayında yaptığı açıklamada 50 milyon ücretli üyeye sahip olduğunu belirttiğini, aradan geçen dört aylık sürede üyelerine 10 milyon kişiyi daha katmayı başardığını da belirtelim.

Share