Tüm Türkiye’de Elektrikler Kesildi, herkes şokta!

Başta İstanbul, İzmir, Ankara olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde elektrik kesintileri yaşanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi elektrik kesintileri nedeniyle metro seferlerinin yapılamadığını duyurdu. Metro ve tramvay seferleri yapılamıyor.

yuksek-gerilim-hatlari

Kesinti sebebiyle Atatürk Havalimanı’nda yolcuların metroya gitmemesi yönünde anons yapıldı. Metro girişleri kapatıldı.

‘SIKINTI TEİAŞ’DAN KAYNAKLI’

Konu ile ilgili Boğaziçi Elektrik Dağıtım’dan yapılan açıklamada, sıkıntının kaynağında TEİAŞ’ın (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) sisteminde yaşanan bir sorun bulunuyor. İstanbul’un bazı bölgeleri yanı sıra Türkiye’nin bazı illerinde de benzer sıkıntı yaşanıyor.

İZMİR’DE DE ELEKTRİKLER KESİK

Bütün Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de elektrik kesintisi yaşanıyor. Gediz Elektrik AŞ’nin sitesine erişilemiyor. İzmir’in Merkez’i de dahil olmak üzere en büyük ilçesi Ödemiş’te de elektriğin olmadığı bilgisi alındı.

 

KOCAELİ’DE DE ELEKTRİKLER GİTTİ

Kocaeli’deki yerel sitelerin haberinde kentte de elektriklerin gittiği belirtildi. Bir sitede yer alan haberde, “Kent genelinde büyük elektrik kesintisi yaşanıyor. Saat 10.30 sularında kentin büyük bir bölümünde elektrikler gitti. Kesinti nedeniyle pekçok fabrikada üretim durmuş durumdu. Kesintinin bir patlama sonrası kaynaklandığı iddia edilirken henüz SEDAŞ’tan bir açıklama yapılmış değil” denildi.

BEDAŞ’IN SİTESİ ÇÖKTÜ

BEDAŞ’ın “kesinti” sayfası yoğunluk nedeniyle çökmüş durumda

Share