Uçak bileti karşılaştırması yapmak

İnternet sayesinde teknoloji çok fazla ilerledi ve bunun turizme olan etkisi de büyük. Özellikle uçak seyahatlerinde tüm işler internet üzerinden tamamlanabilir duruma geldi.

Uçak bileti karşılaştırması yapmak

Uçak bileti karşılaştırması yapmak

Her uçak firmasının gelişmiş bir web sitesi var ve bu web sitelerinde tüm ayrıntıya kadar bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca yine bu web sitelerinde uçak bileti satış uygulamaları vardır. Bu uygulama sayesinde istediğiniz tarihe ait tüm seferler, koltukları ve uçak bileti fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Bu sayede tüm firmaların web sitesine girip uçak bileti fiyatları arasında kıyaslama yapmanız mümkündür. Örneğin Atlas jet İstanbul İzmir uçak bileti 50 TL görünürken, THY İstanbul İzmir uçak bileti 40 TL gözükürse siz tabi ki daha ekonomik olanı seçeceksiniz. Bu da size bir maddi kazanç sağlayacaktır. Bu yüzden uçak biletleri arasındaki kıyaslama önemlidir. Hem firmaların bilet satış piyasalarının öğrenmiş olursunuz, hem de en ekonomik uçak biletine sahip olursunuz.

Bu uçak bileti uygulamaları oldukça geliştirilmiştir. Tamamen güvenlidir. Kredi kartı bilgilerinizi girip biletinizi online olarak alabilmektesiniz. Ayrıca check in işlemlerinizi dahi online olarak tamamlayabilmeniz için sistemler geliştirildi. Böylece internetten tüm işlerinizi halledebilirsiniz. Check in işlemleri sırasında oturacağınız koltuğu dahi siz seçebiliyorsunuz. Biletinizi online olarak aldıktan sonra yapmanız gereken sadece sefer saatinde havaalanına gidip uçağın kalkmasını beklemek. Bu kadar avantajlı bir yolculuk için oldukça ekonomik biletler sunulmaktadır. Bir de biletinizi erkenden alırsanız, biletiniz promosyon olarak sayılıp çok ekonomik şartlara gelebilmektedir.

Uçak biletinizi kesinlikle firmanın kendi resmi web sitesinden, güvenilir şartlar altında almalısınız. Online olarak işlerinizi halletmenizi öneriyoruz. Böylece hem zamandan hem de hareketten tasarruf etmiş olacaksınız. Aklınıza takılan tüm soruların cevabını firmanın web sitesinde de bulabileceğiniz gibi, ekstra içerikleri de göreceksiniz.  Örneğin Onur Air İstanbul Kayseri uçak bileti aldığınızı varsayalım. Kredi kartınızla sitenin uçak bileti motorundan tüm bilgilerinizi girip biletinizi aldınız. Seyahat saatinden en az 72 saat önce yine sitenin online check in uygulamasından check in işlemlerinizi tamamlayıp, detayları öğrendikten sonra havaalanına gidip biletinizi bastırabilirsiniz. Check in işlemleri için sıra beklemenize gerek yok. Sadece firmanın gişesine gidip biletinizi teslim aldıktan sonra yolculuk yapacağınız uçağın salonuna geçip uçağın kalkış saatini bekleyebilirsiniz. İşte uçak yolculuğu bu kadar basite indirgendi. Tamamen insanların rahatlığını düşünen firmalar, yolculuk sırasında da konfor ve rahat bir yolculuk sunmaktadır. Yine firmalar arası uçak bileti karşılaştırması yapmayı unutmayın. Böylece en uygun uçak biletini kendiniz bulacaksınız. Uçak bileti bloglarını da takip edip tüm kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

Share