Webtekno.com: Neden Bizden Okumuyorsun Canısı?

Balıklar Street Fighter oynuyor, Sony Eğlence Müdürü Shuhei Yoshida neden bu kadar çok PS4 satıldığını bilmiyor, Lamborghini görünümlü telefon piyasaya çıkmaya hazırlanıyor! Bunlar gibi daha pek çok ilginç teknoloji haberi webtekno.com’da gününüzü şenlendiriyor, sizi teknoloji dünyasındaki son gelişmelerden haber ediyor.

İster Dota 2’de nasıl oyun kazanacağınızı anlatan rehberi okuyun, ister LG G3 ve Samsung Galaxy S5 karşılaştırmasını okuyarak hangi akıllı telefonu satın alacağınıza karar verin. Webtekno.com’da en güncel haberler, oyun incelemeleri, son çıkan cihazlarla ilgili yorum ve haberler tek tıkla elinizin altında. Oyun fanatikleri için en taze inceleme ve haberler, teknolojik oyuncak meraklıları için en güncel yorumlar ve sektörün içinden okurlar için en can alıcı gelişmeler webtekno.com’da videolar ve galeri haberlerle desteklenerek sunuluyor.

webtekno

Donanım, yazılım, mobil, oyun, multimedya, internet, sektörel, giyilebilir, zımbırtılar ve kampanya kategorileri, inceleme, video ve galeri kısımları webtekno.com’u benzerlerinden bir adım öne geçiriyor. Yükselen trend giyilebilir teknolojilerle ilgili son haberler webtekno.com’da. Ev teknolojileri, ses sistemleri, görüntü sistemleri, tv, sinema, CES2014, Spotify, Kingston, Panasonic ve tüm multimedya ürünleri ile ilgili son gelişmeler yine webtekno.com’da. Apple, Samsung, LG, Sony gibi markalarla ilgili en son gelişmeler, çıkartacakları en son cihazlar, yazılım güncellemeleriyle ilgili haberler sitenin başarılı etiket sistemi sayesinde kolayca bulunuyor.

Webtekno.com sosyal medyada da sizi yalnız bırakmıyor, Facebook, Twitter, Google+, Youtube ve İzlesene.com sosyal medya hesapları ile Webtekno nereye giderseniz gidin yanınızda. Sosyal medya hesabınızda gezinirken de Webtekno ile en güncel haberleri takip etmeyi sürdürebilirsiniz.

Eğer bir Apple kullanıcısı ve meraklısı iseniz, OS X Yosemite’nin son durumunu webtekno.com’dan takip edebilir, beta sürümden görsellere ulaşabilir, Ipad’in evrimi ile ilgili bir yazının tadını çıkarabilir ya da Iphone 6 ile son gelişmeleri okuyabilirsiniz.

Okuyucu yorumları ve sosyal medya hesapları ile de webtekno.com okuyucuları ile sürekli etkileşim halinde. Üstelik Webtekno tarayıcı eklentisini Google Chrome ya da Yandex tarayıcınıza yükleyerek en taze teknoloji haberlerinin her an bilgisayarınızda olmasını sağlayabilir, gelişmeleri kaçırmadan takip edebilirsiniz.

Share