Withings Activite dünyanın en pahalı akıllı saati

İsviçreli saat üreticisi Withings tarafından geliştirilen ve şık tasarımıyla dikkat çeken Withings Activite, dünyanın en pahalı akıllı saati oldu.

Mynet-Son dönemde hızla yükselen ve birçok teknoloji devinin ilgisini çekmeyi başaran akıllı saatler şu sıralar teknoloji dünyasının en gözde cihazları arasında yer alıyor olsalar da, henüz kullanıcıların gönlünü tam olarak kazanabilmiş değiller. Her geçen gün daha da gelişen ve akıllı telefonlara ihtiyaç duymamaya başlayan akıllı saatler oldukça ilgi çekici olarak görülse de, tasarımlarının yeterince şık görülmemesi kullanıcıların bu cihazlara pek de ilgi göstermemesine neden oluyor.
Withings-Activite-en-pahali-akilli-saat

Son dönemde piyasaya sürülen Motorola Moto 360 ve Samsung Galaxy Gear S gibi akıllı saatler şık tasarımlarıyla bu sorunu gidermeyi amaçlamış olsalar da, kullanıcıların şıklık konuusnda endişe etmeden satın alabilecekleri akıllı saat İsviçre’de geldi. İsviçreli saat ürüticileri şu ana kadar akıllı saat alanından uzak kalmış olsa da, Withings firması bu durumu değiştirdi ve Withings Activite adını verdiği ilk akıllı saatini resmi olarak tanıttı.

Tasarım olarak diğer İsviçre saatleri kadar şık görünen Withings Activite, içerisinde barındırdığı sensörler sayesinde yakılan kaloriler ve yürünen adımlar gibi verileri toplayabiliyor. Üstelik diğer akıllı saatler gibi şarj edilmesi gerekmeyen Activite, yaklaşık 8 ay dayanacağı söylenen bir bataryayla çalışıyor. Withings tarafından dün ön siparişe sunulan Activite, 450 dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı akıllı saati oldu.

Share