5000 mAh pile sahip Asus ZenFone Max

Son yıllarda çok sayıda modeli ile dikkat çeken Asus, ZenFone ürün ailesine yeni bir üye ekleyeceğini resmen duyurdu.

Asus-ZenFone-Max

Asus ZenFone ailesi gerek fiyatı gerekse tasarımı ile dikkat çeken telefonlara sahip. Bu aileye şimdi yeni bir üye ekleniyor. Resmi olarak duyurulup fiyatı ve çıkış tarihi açıklanmamış olsa da Asus, telefonu tanıtan ilk videoyu yayınlandı. Asus ZenFone Max bir süre önce gündeme gelmiş ancak özellikleri açıklanmamıştı.

Asus ZenFone Max, performans olarak üst seviye bir cihaz değil. Qualcomm Snapdragon 410 yongasını kullanıyor. Bu yonga günlük işlerinizi halletmek için ideal. 5.5 inç büyüklüğündeki ekranında 720p çözünürlük sunan cihaz Android 6.0 Marshmallow sürümüyle kutusundan çıkacak. 5 MP LED flaşlı ön kamera ve 13 MP arka kamerasıyla beklentileri artıran telefonda 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı var.

ZenFone Max isimli telefonun içerisinde 5000 mAh kapasiteli bir batarya var. Çinli üreticileri saymazsak bu rakam şimdiye kadar duyurulmuş en yüksek kapasitelerden bir tanesi. Cihazın bu batarya ile yapabildiği en şaşırtan detay ise başka telefonları şarj edebiliyor olması. Telefon, 5000 mAh kapasiteli piliyle 38 gün bekleme süresi, 37 saat telefon görüşmesi, 22 saat video oynatma, 32 saat internette gezinme gibi abartılı süreler vaad ediyor.(Mynet)

Share