Acer Predator 6 ve Jade Primo 2 geliyor!

IFA 2015’te görücüye çıkan Acer Predator 6 ve Jade Primo 2 akıllı telefonlar hakkında yeni bir açıklama geldi.

Acer, mobil tarafta yeni bir atak başlattı. Geçtiğimiz Eylül ayında Berlin’de düzenlenen IFA 2015 fuarında Jade Primo 2 ve Predator 6 isimli akıllı telefonlarını gündeme getiren firmanın ürünleri merakla bekleniyor. Acer’ın başkanı tarafından yapılan açıklamada yeni modellere ilişkin ilk resmi müjde verildi. 2016’da yeni mobil cihazları ile karşımıza çıkacak olan Acer, bütçe dostu modellere ek olarak amiral gemisi cihazlarla da karşımıza çıkacak.
Acer-Predator-6

Acer Jade Primo 2 ve Acer Predator 6 modelleri farklı platformlarda 2016’nın ilk çeyreği itibariyle satışa sunulacak. Acer Jade Primp 2 modeli, Windows 10 Mobil işletim sistemini kullanan ilk firmalardan biri olacak. İlk olarak Microsoft tarafından Lumia 950 ve Lumia 950 XL modelleri duyurulacak. Ardından Windows 10’un mobil sürümünü kullanan ilk marka Acer olarak karşımıza çıkacak. Windows Phone 8 konusunda da Microsoft ile ortak çalışmalar yürüten firma, Windows 10 Mobil’de de firmayı yalnız bırakmayacak gibi duruyor.

Diğer yandan firmanın Predator serisi mobil cihazları da unutulmamış. IFA 2015’te sahne alan Predator 6 isimli akıllı telefon, Predator 8 tablet bilgisayar ile birlikte yine 2016’nın ilk çeyreğinde satışa çıkacak. Söz konusu bu modeller ise Android işletim sistemi kullanacak. Predator serisi mobil cihazlar, tıpkı bilgisayarlarda olduğu gibi oyunculara yönelik olacak.

Share