Acer’in yeni telefonu internete sızdırıldı

Acer firmasının yeni akıllı telefonuna dair bilgiler internette paylaşıldı.
Acer firmasının yeni geliştirmiş odluğu Android tabanlı akıllı telefonu olan Liguiad Z630’un gerçekleştirilen GFXBenc üzerinde testler sonucunda veritabanın da oluşan bilgileri, Alman Winfuture sitesi tarafından internet ortamına aktarıldı.
acer-smartphone

Geliştirilen cihaza yakından bakacak olursak Acer’ın yeni modelinin adı Liquiad Z630 olarak olmayacağı henüz hiçbir şekilde netlik kazanamadı. Karşımıza çıkan kod adıyla cihazı adlandıralım.

Cihaz üzerinden yer alan Android 5.1 işletim sistemi sayesinde 720p çözünürlüğü barındıran aynı zamanda 5.5” boyutuna sahip olan kapasitif dokunmatik ekranı sayesinde Corning Gorilla Glass ile birlikte derin bir koruma altına alacak.

CPU konuşunda ise 1.3GHz saat hızına sahip olan 4 çekirdekle birlikte MediaTek MT6735 bulunurken GPU alanında ise Mali-T720 yer alıyor. Bellek birimlerine bakacak olursak da 2GB RAM ve 64 GB’a kadar arttırılabilir 16 GB’lık bir dâhili hafıza yer alıyor. Geliştirilen ürünün en dikkat çeken tarafına bakacak olursak da arka ve ön kameranın aynı değere sahip olması. 8MP çözünürlük bulunuyor.

Bunun yanı sıra 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 ve GPS gibi bağlantı destekleri de bulunuyor.

Share