Android 6.0’ın çıkış tarihi belli oldu!

Google’ın Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ne zaman yayınlayacağı ve ilk olarak hangi modellere sunacağı belli oldu.
android-6-M

Google, geçtiğimiz ay Android M güncellemesini resmiyete kavuşturmuş ve yeni sürümün Android 6.0 Marshmallow olacağını açıklamıştı. Performans ve stabilite artışlarının yanında yeni özellikler ile gelen Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin ne zaman çıkacağı hakkında bugüne kadar kesin bir bilgi bulunmuyordu. Kanada menşeli mobil operatör firması Telus, bugün Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin çıkış tarihini ve bu güncellemeyi ilk hangi modellerin alacağını açıklığa kavuşturdu.

Telus’un aktardığı bilgilere göre Android 6.0 Marshmallow, 5 Ekim tarihinde yayınlanacak. Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ilk etapta Nexus 5 ve Nexus 6 modelleri alacak. 29 Eylül tarihinde duyurulması beklenen LG Nexus 5X ve Nexus 6P modellerinin Android 6.0 Marshmallow ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

5 Ekim tarihinde yayınlanacak olan Android 6.0 Marshmallow güncellemesini bakalım Android telefon üreticileri ne kadar süre içerisinde üst düzey modellerine sunacak?

Share