BlackBerry Classic satışa çıktı

BlackBerry, fiziksel klavyeli yeni akıllı telefon modeli BlackBerry Classic sonunda satışa çıktı.

Senenin başından beri BlackBerry CEO’su John Chen tarafından, “Ha geldi, ha geliyor!” diye gündemde tutulan BlackBerry Classic sonunda piyasaya çıktı. Firma kendisine hala sadık kullanıcıları dinledi ve fiziksel klavyesi olan klasik tasarımını, modern telefonların yetenekleri ile birleştirdi.
BlackBerry-Classic

BlackBerry Classic, yıllar öncesinin eski modellerinden ayırdetmekte zorlanacağınız bir cihaz. Klasik QWERTY klavyenin üzerinde 3.5 inç büyüklüğünde, 720 x 720 piksel bir dokunmatik ekran bulunuyor. Bu ekran önceki akıllı telefon modeli olan Passport’un 4.5 inç’lik ekranından daha küçük, ama tek elle kullanım için ideal büyüklükte.

BLACKBERRY CLASSİC TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Cihazın içine bakılırsa, çift çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon işlemci, 2 GB bellek, 8 megapiksellik ana kamera ve 2 megapiksellik ön kamerayla karşılaşıyoruz. 16 GB depo alanı var ve microSD kart ile 128 GB’a kadar çıkabiliyor. Yeni nesil telefonlarla çok aşık atacak gibi değil, fakat zaten BlackBerry Classic’in derdi de dev bir ekranı beslemek değil. Classic modeli telefon, işletim sistemi olarak BlackBerry 10 kullanıyor ve Android uygulamalarını yükleyip kullanabiliyorsunuz.

Share