BlackBerry Passport iyi bir başlangıç yaptı

BlackBerry tarafından geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan ve bazı ülkelerde satışa sunulan BlackBerry Passport, kullanıcılardan yoğun ilgi gördü.

Son yıllarda akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan ve bunun sonucu olarak kendisini mali sıkıntılar içinde bulunan Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, sonunda akıllı telefon pazarında yeniden etkili olacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttığı yeni amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry Passport‘u piyasaya süren firma, yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken yeni telefonuyla iyi bir başlangıç yaptı.

BlackBerry-Passport

3 sıralı QWERTHY klavyesi ve geniş gövdesiyle eşine zor rastlanır bir tasarıma sahip olan BlackBerry Passport gösterime çıktığı ilk günden beri bazı kullanıcılar tarafından beğenilmemiş olsa da, sağlam bir kullanıcı kitlesini de kendisine hayran bırakmayı başardı. BlackBerry Passport‘un ön siparişe sunulmasıyla birlikte telefonu almak için yarışan bu kullanıcılar, Passport’un saatler içinde tükenmesini sağladı. BlackBerry yetkilisi Donny Halliwell tarafından yapılan açıklamaya göre ShopBlackBerry.com’da 6 saatte tükenen Passport, Amazon’da ilk 10 saat sonrasında yok satmaya başladı.

Kaynak:Mynet

Share