Bomba patladı işte Samsung Galaxy S5

Dozunu her geçen gün arttıran akıllı telefon rekabetinde Samsung son kozunu oynadı. Samsung uzun zamandan beri beklenen ve amiral gemisi akıllı telefon olarak adlandırılan Galaxy S5’i tanıttı.

işte Samsung Galaxy S5

işte Samsung Galaxy S5

Barcelona’da düzenen ‘Unpacked5’ isimli bir etkinlikte tüketicilerin beğenisini sunulan Galaxy S5, birçok akıllı telefondaki özelliği bir araya getiriyor. Samsung’un yeni akıllı telefonu Apple’ın piyasaya sürdüğü son akıllı telefonda yer alan parmak izi okuma özelliğini bulunduruyor. Cihazın dikkat çeken diğer özellikleri arasındaysa su ve toz geçirmemesi yer alıyor. Buna ek olarak kullanıcılar, Samsung Galaxy S5 ile kalp ritimleri ölçümlenebilecek.

5.2 inçlik ekran boyutuna sahip olan Samsung Galaxy S5, 1920×1080 çözününürlüğü sunuyor. Samsung’un yeni modeli, Android 4.4 işletim sistemiyle tüketicilerin beğenisini sunulurken, cihazda yer alan 16 megapiksellik kamera ile Ultra HD videoçekimi yapılabiliyor. 2.5 Ghz’lik dört çekirdekli işlemci, 2 GB ram, NFC, 4G ve Bluetooth 4.0 yeni akıllı telefonun özellikleri arasında yer alıyor.
Kaynak:Mynet

Share