Çin’den Her Telefonu Şarj Eden Telefon

Huawei’den şaşırtıcı yenilikler gelmeye devam ediyor! 5.5 İnç ekranlı akıllı telefon B199, diğer akıllı cihazları da şarj edebiliyor!

Huawei B199

Huawei B199

Çin merkezli akıllı telefon ve ağ cihazları üreticisi Huawei, yeni nesil akıllı modelleriyle kullanıcısını şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen CES 2014 fuarında teknoloji severlerin ilgisini üzerinde toplamayı başaran Huawei’den yeni bir akıllı telefon daha geldi.

Nisan ayında satışa sunulması beklenen akıllı model B199’nin, bir önceki nesil akıllı modeli A199’un geliştirilmişi olarak, Çift SIM kart ve diğer akıllı cihazları da şarj edebilme özelliği dikkat çekiyor. Yüksek kapasiteli batarya gücü ile kullanıcısının gönlünü fetheden Huawei, kutu içerisine dahil edilen USB ara kablosu ile diğer akıllı cihazlarınızı da şarj edebiliyor.

1.6 GHz hızında işlem gerçekleştiren 4 çekirdekli Snapdragon işlemcinin yanı sıra 5.5 inç ekran boyutuyla kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanan B199’un, 720p çözünürlüğünde ekran çözünürlüğü de yeterliliği sağlıyor. 2 GB Ram ve 16 GB dahili depolama alanı sunan Android işletim sistemli akıllı telefonun etiket fiyatı ise 339 $ olarak belirlenmiş.
Kaynak:Milliyet

Share