Galaxy Note 4’ün pil gücü 4 kat arttı

Galaxy Note 4 ‘ün pil gücünü 4 kat arttırabileceğinizi biliyor musunuz?

Akıllı telefonların en göze çarpan sorunlarından biri olan pil gücü, hem firmaların hem de akıllı telefonlar için ürün üreten markaların ilgi odağı olmuş durumda.
(Gerçek Gündem) Daha güçlü bir pil ile tüketicilerin karşısına çıkmak isteyen akıllı telefon üreticileri ortalama ve kullanımı kolay ağırlıkta bir akıllı telefon sunabilmek için daha yüksek güçteki pil kullanımından kaçarken bu noktada devreye ek ürünler giriyor. Mobil cihazlar için farklı kategorilerde geliştirdiği ürünler ile dikkat çeken ve adından sıkça söz ettiren Zerolemon bu sefer oldukça iddialı bir ürünle karşımızda.

Samsung-Galaxy-Note-4

Samsung’un tüketiciler tarafından beğeni ile karşılanan son modellerinden biri olan Galaxy Note 4 için yeni ve piyasada ses getirecek bir ürün üreten Zerolemon, Samasun’un Glaxy Note 4 için sunduğu pil seviyesini 4 katına ulaştıran bir pilli kılıf üretti. Pilli kılıf konusunda daha önce de günümüzde en popüler akıllı telefonlardan biri olan LG G3 için 9.000 mAh gücünde bir pilli kılıf tasarlayan firma bu sefer çıtayı biraz daha yukarı taşıyarak şu ana kadar üretilmiş en güçlü pilli kılıfı üreterek güç seviyesini 10.000 mAh’e taşıdı.
Galaxy Note 4 sahiplerinin akıllı telefon kullanımını büyük ölçüde olumlu yönde etkileyecek olan bu pilli kılıf Amazon üzerinden 60 $’a satışa sunulurken Galaxy Note 4 ‘ü oldukça güçlü darbelere karşıda dayanıklı kılıyor.

Share