Galaxy Note 5 prototipi ortaya çıktı!

Samsung’un yakında tanıtması beklenilen akıllı telefonu Galaxy Note 5, gündemden düşmüyor.

Samsung’un her yıl tanıttığı iki amiral gemi modelinden birisi olan Galaxy Note 5, şu sıralar gündemden düşmüyor.İddia edilene göre her yıl Eylül ayında tanıtılan Galaxy Note 5, bu yıl daha erken tanıtılacak. Durum böyle olunca da sızıntıların ardı arkası kesilmiyor.

samsung-galaxy-note-5

Ağustos ayında tanıtılması beklenilen Galaxy Note 5, bir kez daha sızdırıldı. Prototip görüntüsü paylaşılan modelin bir siyah çerçeve içerisinde olduğu görülüyor. Prototipin bu siyah çerçeve içerisinde olmasının amacı ise, modelin gerçek görüntüsünü belli etmeden kesinleşen donanım özelliklerini gerçek hayatta test etmek için kullanılması.

Çek Cumhuriyetinden gelen bu prototipin orada olma sebebi ise yukarıda da belirttiğimiz gibi bağlantı, güvenlik gibi testlerin yapılması. Elbette fotoğrafın sahte olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekli.

Galaxy Note 5’in sızdırılan teknik özelliklerine göz attığımızda ise 14 nm üretim teknolojisine sahip Exynos 7422 çipsetini görüyoruz. LPDDR4 4 GB RAM’e sahip olacak olan Galaxy Note 5, 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD bir ekranla bizleri selamlayacak.

Galaxy S6 ve S6 Edge’deki tasarım anlayışından etkilenecek olan Galaxy Note 5, kablosuz şarj ve yeni nesil parmak izi okuyucusu gibi özelliklerden de yararlanacak. Modelde büyük bir ihtimalle microSD kart desteği ise yer almayacak.(SDN)

Share