Galaxy Note Edge Türkiye’de satışa çıkıyor!

Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy Note Edge 22 Aralık itibariyle Türkiye’de satışa çıkıyor. Kavisli ekranıyla dikkat çeken Galaxy Note Edge bakın hangi özelliklere sahip?

22 Aralık 2014 tarihinden itibaren, Türkiye pazarında, belli noktalarda sınırlı adette satışa sunulan Galaxy Note Edge’in “Kavisli Ekranı”, birçok işlemi daha kolay hale getiriyor. Cihazın kavislendirilmiş “Edge” ekranı, telefonun kapağı kapalıyken bile sık kullanılan uygulama, uyarı ve işlevlere, başparmağın tek bir hareketiyle hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, video izlerken de kesintiye uğramadan, en önemli bildirimlerini doğrudan Edge’in kavisli kenar ekranında görebiliyor.
Galaxy-Note-Edge

Galaxy Note Edge’in 5,6 inç’lik Super AMOLED QuadHD+ (2560×1440) değerindeki ekranının hassas renk doygunluğu ve yüksek kontrastı ile tüm görseller çok daha net ve canlı biçimde yansıyor.

Note Edge’in Akıllı OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliği, deklanşöre basıldığı anda kamera lensinin titremesi nedeniyle oluşan bulanıklığı engelliyor. Bu özellik, yüksek zoom kullanımıyla ve yetersiz ışık koşullarında yapılan çekimlerde de etkili sonuçlar veriyor.

Yeni Note serisinde, “Çoklu Pencere” özelliği de daha hızlı ve kolay kullanım için geliştirildi. Uygulamalar arasında geçiş, tam ekrandan bölünmüş ekrana dönüş gibi özellikler, Note Edge ile son derece pratik bir şekilde uygulanabiliyor.

Samsung Galaxy Note Edge’in “Hızlı Şarj” özelliğiyle, telefonunu her zamankinden daha kısa sürede şarj etmek mümkün. Bu özellik sayesinde Note Edge’in pilini; 30 dakikada %50, 100 dakikadan kısa süre içinde ise %100 dolu hale getirmek mümkün.

Cihaz 2 bin 799 TL’den satışa sunulacak.

Share