Galaxy Note Pro’nun bilgileri sızdırıldı!

Bir süredir Samsung’un en büyük tableti olması beklenen Samsung Galaxy Note 12.2 veya Galaxy Note Pro adındaki cihazı hakkında bilgiler ortaya çıktı ve görüntüsü sızdırıldı.

Galaxy Note Pro’nun bilgileri sızdırıldı!

Galaxy Note Pro’nun bilgileri sızdırıldı!

Samsung’un yaptığı bir toplantıda ortaya çıkan bilgilere göre bu cihaz Galaxy Note 10.1 Pro adını alacağı ortaya çıktı. 12.2 içn büyüklüğündeki bir ekrana sahip olan bu cihazın özelliklerinin bir kısmı da sızdırıldı. 2560 x 1600 piksel çözünürlüğüne sahip olan bir ekran ile gelmesi beklenen bu cihazın adı hakkında birçok farklı iddia bulunmakta. Galaxy Note Pro, Galaxy Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) Pro, Galaxy Note 12.2 adlarını alacağı iddialar arasında.

Dizüstü ve tablet hibrit cihazına benzeyen bu cihazda S-Pen teknolojisi geliştirilerek kullanacağı söylenmekte. 9500 mAh güçünde bir batarya ile piyasaya sunulması bekleniyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 800 yongasetini kullanacağı ve 3 GB RAM bulunduracağı söylenmekte.

Piyasadaki en büyük tabletlerden biri olacak bu cihazın 2014 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sunulması ve Mart’dan önce tanıtılması bekleniyor. Profesyonel kullanıcılara yönelik cihazlardan biri olması beklenen bu cihaz hakkında gelecek bilgiler bakalım nasıl yankılar uyandıracak.

Kaynak:Mynet

Share