Galaxy S3 Neo+ ortaya çıktı

Samsung’un yeni akılı telefonu Çin’de ortaya çıktı. Galaxy S3 Neo+ adındaki yeni cihaz Galaxy S3 ile benzer özelliklere sahip.

Galaxy S3 Neo+ ortaya çıktı

Galaxy S3 Neo+ ortaya çıktı

Samsung’un geçtiğimiz amiral gemisi modellerinden olan ve en iyi modellerinden biri olan Galaxy S3′ün yeni bir modeli ortaya çıktı. Çin’de oraya çıkan bu çıkan adı Galaxy S3 Neo+. Galaxy S3 ile benzer özelliklere sahip olan bu cihazın özellikerine baklaım. 4. 8 inç boyutunda Super AMOLED 720p ekran bulunuyor. Dört çekirdekli 1.4 GHz hızında çalışan bir işlemci bulunuyor. 8 megapiksel arka kamera bulunan bu telefonda 2.100 mAh batarya bulunuyor.

Bluetooth, GPS ve Wi-Fi gibi bağlantı özellikeri bulunan bu cihazın Galaxy S3′ten farklı olarak ise Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi gelmesi ve çift SIM kart desteği bulunması. Galaxy S3 Neo+ modeli Samsung Çin’de ortaya çıkması ile beraber Hindistan’da da ortaya çıkması bekleniyor. Tasarımını da Galaxy S3′ten alan Galaxy S3 Neo+ hakkında başka bir bilgi bulunmuyor. Satış fiyatı ve satılacağı ülkeler ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacaktır.
Kaynak:Mynet

Share