Galaxy S4’e Lollipop Geliyor!

Samsung Galaxy S4 için Android Lollipop güncellemesi gelecek mi?

Güncelleme ne zaman yayınlanacak? Galaxy S4 İçin Lollipop güncellemesi hakkında detaylar aşağıda:

Samsung’un 2013 yılında duyurduğu modeli Galaxy S4 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi, uzun süredir merak ediliyordu.

Bugün Samsung odaklı haber yayınlayan SamMobile kaynağından gelen haber, ülkemiz galaxy S4 kullanıcılarını sevindirecek.
samsung-galaxy-s4-android-5-lollipop

SamMobile kaynağından gelen bilgilere göre ülkemizde satılmaya devam eden Exynos işlemcili Galaxy S4 GT-I9500 modeli güncellemeyi alacak.

2015 yılının başlarında yayınlanacağı belirtilen güncelleme ile Galaxy S4 ve Galaxy S5, geçtiğimiz gün “Galaxy S5 Android 5.0 İle Görüntülendi” başlıklı haberimizde sizlere aktardığımız gibi benzer Android Lollipop arayüzlerine sahip olacaklar.

Galaxy S4 kullanıcılarına Galaxy S5 benzeri arayüz ve pek çok yeni özelliği geleceği güncelleme, Galaxy S4 kullanıcılarını çok sevindirecek.

2015 yılının başlarında yayınlanacak güncellemenin her zaman olduğu gibi ülkemize biraz geç gelmesini bekliyoruz.Muhtemel olarak Şubat ayında ülkemize gelecek güncelleme ile telefonlarını değiştirme noktasına gelen Galaxy S4 kullanıcılarının fikirleri değişebilir.

(Shiftdelete)

Share