Galaxy S4’ten yeni ataklar

Samsung S4’ün yeni ürünleri Zoom, Mini ve Active’i Londra’da tanıttı.

Galaxy S4'ten yeni ataklar

Galaxy S4’ten yeni ataklar

LONDRA’da Earls’s Court Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlenen Samsung ATIV 2013 lansmanında, ATIV markası adı altında yeni sistem bilgisayarlarıyla suya dayanıklı Galaxy S4’ün tanıtımı yapıldı.

Güney Koreli teknoloji devinin Küresel Pazardan Sorumlu Pazarlama Başkanı DJ Lee, Samsung’un Ipone ile ile başa baş yarışan akıllı telefonu Galaxy S4 markasının yeni ürünleri olan Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 Mini ve Galaxy S4 Active’i tanıttı.

Gecede, ayrıca Samsung’un Windows 8 tabanlı serisinin yeni üyeleri ATIV Q, ATIV Tab 3, ATIV Book 9 Plus, ATIV Book 9 Lite ve ATIV One 5’in tanıtımı yapıldı. Geçen mayıs ayında NewYork’ta tanıtılan Galaxy S4’ün Londra tanıtımındaki suya dayanıklılık testini izleyenler ilgiyle izledi. Yaklaşık 1 saat süren tanıtım ardından katılıcımlar, başka bir salonda ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu. Havuzun içindeki suya dayanıklı Galaxy S4 ile hem Windows hem Android olarak kullanılabilen Samsung ATIV diz üstü bilgisayarlar en çok dikkat çeken cihazlar arasındaydı.

Kaynak:DHA

Share