Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesi geliyor!

Samsung Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesi Avrupa’da görüldü. Eski amiral gemisi en güncel Android sürümüyle buluşuyor. Sırada Türkiye var.
samsung_galaxy_s5_usb

2014 yılının amiral gemisi olan Samsung Galaxy S5 modeli için Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi Avrupa’da görüldü. Güncelleme şimdilik sadece iki ülkede yayınlandı ancak yaygınlaşmaya devam ediyor.

Galaxy S5 için Marshmallow!

Ülkemizde de satılan Galaxy S5 modeli, Lollipop’tan sonra şimdi Marshmallow güncellemesiyle karşımızda. Geçtiğimiz hafta ABD’deki GSM operatörleri tarafından satılan cihazlar güncellenmişti. Şimdi ise SM-G900F modeli güncelleniyor.

Galaxy S5 SM-G900F modeli ülkemizde satılmıyor ancak Avrupa’da satılan cihazlar bu model numarasına sahip. Almanya ve İtalya’da satılan Galaxy S5 modellerine dağıtılan güncellemeden hemen önce Hindistan ve Sri Lanka bölgelerinde de güncelleme ortaya çıkmıştı.

Söz konusu güncelleme ile Android Marshmallow özellikleri Galaxy S5’e geliyor. Bağımsız uygulama izinleri, Google Now on Tap, yeni düç tasarruf modu Doze gibi detaylar dikkat çekiyor. Tabii beraberinde daha stabil bir işletim sistemi ve daha uzun pil ömrü gibi yenilikler de var.

Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesinin ülkemizde ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Share