Google’dan Sinema App güncellemesi

Google, teknoloji meraklılarına hemen her gün yeni bir gelişme sunuyor. Bunlardan sonuncusu da Play Movies & TV adlı sinema uygulamasına getirdiği güncelleme.

Google'dan Sinema App güncellemesi

Google’dan Sinema App güncellemesi

Yeni uygulamalarını, ilginç teknolojilerini ard arda sunan Google, bu kez de Android’li cihazlarda kullanılan sinema uygulaması, Google Play Movies & TV’ye ilginç bir özellik ekledi.

Sadece İngiltere’de aktif olacak özelliği ile Play Movies & TV; kullanıcısının akıllı telefonu veya tableti üzerinden film izlerken, filmi durdurup karakterlerin kim olduğunu, biyografisini kişi kartları ile anında öğrenmesine olanak tanıyor. Uygulamanın, Türkiye desteğinin olmadığını belirtelim.

Özelliğin, meraklı sinema severlerin ilgisini çekeceği aşikar, üstelik Play Movies & TV’ye gelen bu özelliğin imdb.com’un ziyaretçi trafiğini de azaltacak bir gelişme olarak tanımlanabilmesi mümkün.

Türkiye’ye ne zaman gelir?

Uygulamanın yeni özelliği, ilk etapta sadece İngiltere’de aktif, ancak kısa süre içinde başta Fransa, Almanya olmak üzere diğer ülkelerde de kullanılabilir duruma getirilmesi bekleniyor. Bakalım uzun süredir Türkiye desteğinin gelmesi beklenen Play Movies & TV, yeni özellikleri ile beraber ne zaman gelecek?
Kaynak:ShiftDelete.Net

Share