Gresso’dan lüks android telefon

Lüks telefonları ile gündeme gelen Gresso’yeni lüks Android telefonlarını duyurdu. Gresso Radical R1, R2 ve R3 adındaki üç cihazını tanıtan Gresso’nun bu cihazı titanyum ile kaplanmış.

Gresso’dan lüks android telefon

Gresso’dan lüks android telefon

Birçok farklı lüks cihazı ile kendini tanıtan Gresso firması son olarak 3 farklı akıllı telefonunu tanıttı. Tanıttığı cihazlardan olan Gresso Radical R1 cihazı dokuz saat boyunca yüksek teknolojiye sahip makinalar tarafından öğütülen 5. sınıf titanyum ile kaplanmış. Ayrıca Gorilla Glass parçaları da bulunmakta. Düşmelere veya çizilmelere karşı dayanıklı olan cihazın ön tuşları alüminyum kaplamalı.

Tanıttığı diğer cihazlar olan Gresso Radical R2 ve R3 cihazları da hem beyaz veya sarı altın hem de titanyum kaplamalı. Ayrıca bu cihazın özellikleri de orta seviye cihazlar seviyesinde. Gresso Radical R1, 138 x 69 x 12 mm boyularında. 4.5 inç büyüklüğünde qHD çözünürlüğünde 245 ppi değerinde sahip bir ekrana sahip. Android Jelly Bean işletim sistemi ile gelen bu cihazda dört çekirdekli 1.2 GHz hızındaki işlemci bulunmakta.

Bunun yanı sıra 8 megapiksel kameraya sahip olan bu cihaz 1080p video kaydı yapabilmekte. 36 GB dahili depolama alanı ile sunulan bu cihaz çift SIM kart desteği ile gelmekte. Radikal R1 sürümünün 1.800 dolara satılırken diğer modelleri olan R2 ve R3, 500 dolar daha fazla yani 2.300 dolardan satılacak.
Kaynak:Mynet

Share