HTC Desire 8′den yeni görüntüler

HTC Desire 8‘in yeni basın görüntüleri HTC tarafından paylaşıldı.

HTC Desire 8 geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı fakat henüz HTC tarafından resmi olarak duyurulmuş değil. Buna rağmen şimdiden telefon hakkındaki birçok detay ve telefondan ilk görüntüler ortaya çıkmış durumda. Tayvanlı firmanın phablet alanındaki nadir ürünlerinden olacak olan HTC Desire 8‘nin HTC tarafından paylaşılan yeni basın görüntüleri de internetteki yerini almış durumda.

HTC Desire 8′den yeni görüntüler

HTC Desire 8′den yeni görüntüler

HTC Desire 8, HTC’nin daha çok orta seviye ve alt seviye cihazlarını barındıran Desire serisinin en büyük cihazı olacak. HTC Desire 8‘in donanımsal özellikleri arasında 5.5 inç Super LCD2 dokumatik ekran, 1.6GHz dört çekirdekli işlemci, 1.5GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor. HTC Desire 8‘in piyasa sürüleceği işletim sistemi ise Sense 6.0 UI destekli Android 4.4 KitKat olacak.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği ve cep telefonu dünyasında önümüzdeki dönemde yaşanacak yeniliklerin ilk olarak görülebileceği Mobile World Congress 2014, yarın Barselona’da başlıyor ve HTC Desire 8 de büyük ihtimalle bu etkinlik kapsamında HTC tarafından resmi olarak duyurulacak.


Kaynak:Mynet

Share