HTC Desire ve HTC HD Mini, Vodafone ile Türkiye’de satışta

HTC DESIRE VE HTC HD MINI, VODAFONE İLE TÜRKİYE’DE SATIŞTA

Dünya çapında akıllı telefon tasarımcısı olan HTC ‘smart phone’ (akıllı telefon) kategorisindeki HTC Desire ve HTC HD Mini modellerini Vodafone kanalıyla Türkiye’de dokunmatik 3G’li telefon almak isteyen kullanıcılarının beğenisine sundu.
HTC Desire ve HTC HD Mini, 25 Kasım 2010 tarihinden itibaren Vodafone Cep Merkezleri’nde satışa sunulacak.
HTC Desire; haberler, arkadaşlar, fotoğraflar, favori mekanlar ve bir mobil telefonda önemli olan tüm diğer şeyleri görsel olarak deneyimlemenin en zengin biçimini bir arada sunuyor. Bugün için bir telefonda bulunabilecek en gelişkin ekrana sahip modellerden biri olan HTC Desire, geniş 3,7 inçlik Super LCD WVGA ekranı ile içerikleri ister fotoğraf, video, web taraması veya arkadaşlarınızın durum güncellemeleri olsun geliştiriyor ve zenginleştiriyor. Qualcomm® QSD8250, 1GHz işlemciye sahip HTC Desire, üzerinde Adobe Flash 10.1 ile birlikte geliyor. HTC Legend modelinde olduğu gibi HTC Desire’da da optik işaretleme birimi bulunuyor.

HTC Desire

HTC Desire

HD Mini Black

HD Mini Black

LED flash destekli 5MP kamerasıyla kullanıcılara zengin multimedya deneyimi yaşatan Desire, HTC’nin en yeni modellerinden biri. Android işletim sistemi bulunan HTC Desire, Facebook, Friendfeed, Twitter gibi sosyal ağ seçenekleri ve uygulamaları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Windows işletim sisteminin tüm özelliklerinin verimli olarak kullanılabileceğiniz HTC Desire popülerliğini aynı zamanda görsel ve multimedya deneyiminin zenginliği ve kalitesine de borçlu.

Internet deneyimini kullanıcı için çok daha zevkli bir hale getiren HTC Desire, YouTube™’da en son yüklenen videoları sinema keyfi veren canlı ve geniş ekranıyla izleme seçeneği sunuyor. Ayrıca Google Maps™ Navigation ve Google Latitude™ uygulamalarıyla gideceğiniz yere en hızlı şekilde ulaşma imkanı veriyor.

HTC HD Mini ise HTC HD2’nin daha küçük ancak güçlü ve kompakt bir versiyonu olarak sunuldu. HTC HD Mini Windows Mobile işletim sistemine sahip. 5 Megapiksel kamerasıyla sunduğu zengin fotoğraf ve video deneyimi, wallpaper olarak kullanılabilen hava durumu animasyonuna sahip olan HTC HD Mini’nin dikkat çekici özellikleri arasında cevap verdiğinizde zil sesinin otomatik olarak azalması veya çantanızda ya da kapalı bir yerde iken otomatik olarak artması geliyor.

Share