HTC Nexus 9 ve HTC Eye’ı Ekim’de tanıtacak

HTC Corporation’ın önümüzdeki ay düzenleyeceği basın toplantısında GoPro benzeri kamerasının yanı sıra HTC Nexus 9 ve HTC Eye’ı da tanıtacağı belirtiliyor.

Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın önümüzdeki ay düzenleyeceği bir etkinlik için davetiyeler geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkmış ve firmanın Go Pro benzeri yeni aksiyon kameralarını etkinlik kapsamında görücüye çıkaracağı belirtilmişti. Ancak 8 Ekim’de düzenlenecek bu basın toplantısı hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, etkinliği bir anda teknoloji dünyasının gündemine taşıdı.
HTC-Nexus-9-HTC-Eye

HTC Corporation’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre merakla beklenen yeni Nexus tablet, 8 Ekim’deki bu etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtılacak. Google tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtılması beklenen ama bir türlü gün yüzüne çıkmayan 8.9 inç ekranlı HTC Nexus 9‘a etkinlikte eşlik edecek bir diğer cihazın da HTC Eye olacağı söyleniyor. Hakkında ilk detaylar geçtiğimiz aylarda gün yüzüne çıkan HTC Eye’ın selfie odaklı bir akıllı telefon olacağı bir süredir biliniyor.
Kaynak:Mynet

Share