HTC One M8′in mini ve phablet modeli geliyor

HTC’nin kısa süre önce duyurduğu yeni amiral gemi modeli HTC One M8‘in mini ve phablet modelleri hakkında iddialara gelmeye başladı.

Tayvanlı HTC, 25 Mart tarihinde gerçekleştirdiği lansman ile yeni amiral gemi modeli HTC One M8‘i tanıtmıştı. İddiaları ve başarlı akıllı telefonlardan biri olan HTC One M8 modelinin Nisan ayı içerisinde global olarak satışta olacağı bekleniyor. Cihaz yeni yeni satışa sunulmaya hazırlanırken amiral gemi modelinin mini ve phablet modelleri hakkında iddialar gelmekte. Geçtiğimiz yıl satışa sunulan HTC One modelinin de mini ve phablet modelleri satışa sunulmuştu. Yine bu şekilde HTC’nin yeni amiral gemi modelinin de bu versiyonlara sahip olması bekleniyor.

Evleaks’ında paylaştığı bilgilere göre HTC One M8′in mini modeli ile phablet modeli gelecek. Ayrıca bu haber ile beraber mini modelinin beklenen özellikleri de ortaya çıktı. 4.5 inç büyüklüğünde 720p ekran ile beraber 1.4GHz hızındaki dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 1GB RAM ve 16GB depolama alanı bulunması bekleniyor. 13MP arka ve 5MP ön kameraya sahip olması beklenen HTC M8 mini modelinin Android 4.4.2 KitKat işletim sistemine sahip olacağı iddia edilmekte. Ayrıca HTC One M8‘in phablet modelinin “Ace” adı ile geleceği de @evleaks tarafından paylaşıldı.
Kaynak:Mynet

Share